İŞ İLANI DETAYI

Mersin Yat Limanı Firmasına Elektrik Teknisyeni Alınacaktır.


MYO/Endüstri Meslek lisesi Elektrik Bölümü veya ilgili bölümlerinden mezunKonusunda en az 3 yıl deneyim sahibi olanVardiyalı çalışma saatlerinde görev almaya engel hali bulunmayanHerhangi bir sağlık problemi ve fiziki engeli bulunmayanUlaşım sorunu olmayan,Mersin'de ikamet eden ya da edebilecek olan,Askerlik hizmetini tamamlamışBsınıfı sürücü belgesine sahip aktif araç kullanabilenAlçak Gerilim ve Yüksek Gerilim şebeke tecrübesi olanElektrik,teçhizat ve temel malzeme bilgisine sahipElektrik arıza tespiti konusunda bilgi sahibi olanAydınlatma sistemleri konusunda bilgi sahibi olanTercihen EKAT Yetki Belgesi Sahibi olan personel alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -35 (10.07.2004 - 11.06.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : EĞRİÇAM MH. A.MENDFERES BULV.33 F MERSİN YENİŞEHİR YENİŞEHİR MERSİN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MERSİN MERKEZ , AKDENİZ , TOROSLAR , YENİŞEHİR , MEZİTLİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ÇİĞDEM UZUN Ünvan : MUHASEBE MÜDÜR YARDIMCISI Telefon : 905530913871 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905530913871

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder