İŞ İLANI DETAYI

Konya ili Çumra ilçesinde bulunan Biyokütle enerji tesisimizde görev almak üzere İşletme Elektrik ekibine Elektrik Teknisyeni - Teknikeri - Scada Operatörü personeli alınacaktır.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe Görüşmelere Çumra da yapılacak, öncelikle telefonla irtibata geçilmesi gereklidir.MYO ve EML, Elektrik - Elektronik bölümlerden mezun,Elektrik - Elektronik arıza tespiti yapabilecek düzeyde bilgi-tecrübe sahibi olanÜretim ve üretime yardımcı tüm makine ve ekipmanların kesintisiz çalışmasından sorumlu olacak Enerji santralleri veya kojenerasyon tesislerinde işletme ve bakımında yer almış en az 5 yıl tecrübeli. Vardiyalı sistemde çalışma koşullarına uyumlu. B sınıfı sürücü ehliyetine sahip. EKAT belgesine sahip Erkek adaylar için askerlik ile ilişkisi bulunmayan. Disiplinli çalışma becerisine sahip. İletişim becerileri gelişmiş dinamik ve çözüm odaklı, ekip çalışmasına yatkın.Konyadan servis mevcuttur.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Konya
İlçe : Çumra
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Konya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Konya, Edmeg Çumra veya Edmeg Konya Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Konya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder