İŞ İLANI DETAYI

İnova Akıllı Yaşam Teknolojileri; tüm Muğla Bölgesinde İnohom Akıllı Ev Sistemleri markasının satış, uygulama ve servis organizasyonlarını yöneten yetkili bayisidir.İş Tanımı:- Sorumluluk bölgesinde ürün ve marka tanıtımı yapmak,- Sorumluluk bölgesinde hedef projeler belirlemek, pazar araştırması yapmak, firma ve şantiye ziyaretleri gerçekleştirmek,- Müşteri istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda keşif yapmak, teklif hazırlamak,- Sorumluluğundaki projelerin takibini yapmak, müşteri ilişkilerini sıcak tutmak,- Müşteri ziyaretleri, potansiyel müşteriler ve pazar hakkında raporlama yapmak.İlgilenen adayların CV ‘lerini info@inovayasam.com adresine mail olarak atmaları gerekmektedir.


Firmamız bünyesinde Bölge Satış Sorumlusu olarak istihdam edilmek üzere;- En az lise mezunu bay-bayan tercihen elektrik, elektronik veya bilgisayar bölümlerinden mezun,- B sınıfı ehliyet sahibi, aktif araç kullanabilen,- Muğla merkezde veya yakınında ikamet eden,- Teknik sunum yeteneğine sahip, diksiyonu ve ikna kabiliyeti yüksek,- Dış görünüşüne önem veren, prerantabl, moral-motivasyonu yüksek,- Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, dinamik,- Office programlarına hakim, raporlama yapabilen,- Bilgisayar, teknoloji ve bilişim sistemlerine ilgili,- Şehir dışı seyahat engeli olmayan,- En az 2 yıl saha satış tecrübesi olan,- Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya muaf,- Meraklı, özverili, sorumluluk alabilen, planlama ve iş takip kabiliyeti olan, iletişim yönü güçlü, takım çalışmasına ayak uydurabilecek çalışma arkadaşları aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- -40 (7.11.1999 - 9.10.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -40 (7.11.1999 - 9.10.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MÜSKEBİ MAH. KONGRE SK. NO:11 BODRUM MUĞLA ALİAĞA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BODRUM , DATÇA , FETHİYE , KÖYCEĞİZ , MARMARİS , MİLAS , MUĞLA MERKEZ , ULA , YATAĞAN , DALAMAN , ORTACA , KAVAKLIDERE , MENTEŞE , SEYDİKEMER İrtibat Bilgileri Ad Soyad : KEMAL GÜNEŞ Ünvan : İşyeri Sahibi Telefon : 905064349977 E-posta : kemal.gunes@inovayasam.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemek Ücreti Desteği, Ulaşım Ücreti Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Araç+Yakıt+Yemek+Prim+SGK

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Aliağa
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905064349977
kemal.gunes@inovayasam.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Aliağa veya Edmeg İzmir Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder