İŞ İLANI DETAYI

İş yerinde mevcut olan makinelerin düzgün bir şekilde çalışmasını sağlayabilecek,Makina aksamlarında elektrik arızası oluşması halinde gerekli onarım işlemlerini gerçekleştirebilecek, Arızanın tekrar meydana gelmemesi için düzeltici faaliyetlerde bulunabilecek,Bakım faaliyetlerini uygulayabilecek ve takip edebilecek,Yardımcı tesislerin kazan, soğutma tesisatı, jenaratör, trafo, arıtma, kompresör bakım çalışmalarına iştirak edebilecekÇalışma arkadaşları aramaktayız.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması Meslek Yüksek Okulu veya Endüstri Meslek Liseleri'nin Elektrik veya Elektrik-Elektronik bölümlerinden mezun,Elektrik ve otomasyon alanında bilgi sahibi ve deneyimli,İş disiplini ve sorumluluk duygusuna sahip,İş Güvenliği ve kuralları hakkında bilgi sahibi olan , Aktif araç kullananErkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış Vardiyalı - Vardıyasız çalışabilecekTorbalı - Ayrancılar - Yazıbaşın da ikamet eden;


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek -4523.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YAZIBAŞI MAH. 322 SOK NO:1 TORBALI İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TORBALI İrtibat Bilgileri : İsim : Abdurrahman Bey Ünvan : Telefon : 905469452520 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemek Ücreti Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Torbalı
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905469452520

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg TORBALI veya Edmeg İzmir Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder