İŞ İLANI DETAYI

İstanbul Esenyut lokasyonunda bulunan geri dönüşüm tesislerimizde çalıştırılmak üzere Elektrik-Elektronik Teknisyeni alınacaktır. - En az teknik liselerin elektrik bölümünden mezun, - Makina ekipman elektriğinden anlayan, - İnternet ve güvenlik kamera konularında bilgili, - Elektrik sistem uygulamaları hakkında bilgi sahibi, - Elektrik tespit, tesisat, bakım ve tamir işlerini yapabilen, - Ekipmanlarda meydana gelebilecek elektrik veya elektronik arızalara hızlı müdahale ve çözüm getirebilecek, - Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, - Dikkatli, düzenli ve disiplinli, - B sınıfı ehliyete sahip olup aktif araç kullanabilen, - Alanında en az 3 yıl deneyim sahibi, - Askerliğini yapmış adayların başvuruları dikkate alınacaktır, - Esenyurt, Avcılar, Beylikdüzü, Sultangazi ve Büyükçekmece ilçelerinde ikamet eden yada edebilecek,


İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeElektrik Teknisyeni


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 25- -40 (1.11.1999 - 9.10.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AKÇABURGAZ MAH. UĞUR MUMCU CAD. 1566 SOK. NO. 7/ 1 ESENYURT İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BÜYÜKÇEKMECE , AVCILAR , BAĞCILAR , ESENYURT İrtibat Bilgileri Ad Soyad : FIRAT ÖZTÜRK Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU Telefon : 905394121548 E-posta : fozturk@ermetaldemir.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği En Az Ücret : 30000 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Esenyurt
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905394121548
fozturk@ermetaldemir.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Esenyurt veya Edmeg İstanbul Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.