İŞ İLANI DETAYI

Aydınlatma sektöründe faaliyet gösteren firmamız için görevlendirilmek üzere ‘’SAHA MONTAJI ELEMANI - SAHA ELEKTRİK TEKNİSYENİ‘’ arayışımız bulunmaktadırGENEL NİTELİKLER Meslek Liseleri ya da en az Lise mezunu, Elektrik projesi okumayı bilen veya öğrenmek isteyen, Pano imalat tecrübesi olan veya yetiştirilmek üzere, Ekip çalışmasına yatkın, çözüm ve sonuç odaklı, İletişim yeteneği güçlü, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Şehir dışı seyahat engeli bulunmayan, B Sınıf ehliyetli, Yüksekte çalışma korkusu olmayan, Fazla mesaili sisteminde çalışabilecek, Tercihen İstanbul-Pendik, Kartal çevresinde ikamet eden.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik Dış Cephe Aydınlatma işinde aydınlatma ürünlerinin montajını yapabilecek, Kablolama ve elektronik cihazların montajını yapabilecek, LED dönüşüm işinde armatür montaj-demontaj işlerini yapabilecek, Montajı gerçekleştirilen cihazların test ve devreye almalarına eşlik edecek, Montajı gerçekleştirilen cihazların kalite kontrollerini yapabilecek.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Pendik
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Pendik veya Edmeg İstanbul Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.