İŞ İLANI DETAYI

Türkiye'nin en köklü sanayi kuruluşlarından olan 1974 kuruluşlu Günok ailesinin grup şirketlerinden olan bilgi teknolojileri sektörüne rack kabin, data center ekipmanları, soğutma grupları yazılım ve aksesuarları üreten Günko Endüstriyel Sistemler şirketimizin teknik bölümünde prototip elemanı olarak çalışacak takım arkadaşları arıyoruz.Aranan NiteliklerElektik bilgisine sahip.Montaj tecrübesi tercih sebebidir.Ağırlıklı olarak prototip süreçlerinde çalışacak.Tercihen meslek lisesi mezunu.Öğrenmeye açık ve iletişimi kuvvetli.İş TanımıArge şefinden gelen istekler doğrultusunda ,İlgili projenin elektrik ve mekanik montajının yapılmasıPrototip iyileştirme süreçlerine dahil olmasıPrototip testlerinin yapılması ve kayıt altına alınmasıSorumluluk Sahibi Ekip Çalışmasına YatkınVerilen Görevleri Yerine Getirebilecek Öğrenmeye Açık ve İstekli


NOT: İNTERNET ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN SOL ALT KÖŞEDE BULUNAN 'BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA İRTİBAT BİLGİLERİ KISMINDA BELİRTİLEN ŞEKİLDE İLETİŞİM TELEFON NUMARASINDAN YADA E-POSTA ADRESİNDEN 'ÖZGEÇMİŞ PAYLAŞARAK BAŞVURU YAPMALARI RİCA OLUNUR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -45 (3.05.2004 - 4.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : RAMAZANOĞLU MH. KAYNARCA CD. GÜRSU SK. NO:13/B PENDİK İSTANBUL TEL:902163788391 PENDİK İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , SULTANBEYLİ , SANCAKTEPE İrtibat Bilgileri : İsim : SEDAT FİDAN Ünvan : ÜRETİM MÜDÜRÜ Telefon : 902163788391 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kartal
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902163788391

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg KARTAL veya Edmeg İstanbul Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İstanbul İş İlanları (Tamamı)