İŞ İLANI DETAYI

Ataköyde bulunan otelimize;Teknik lise veya elektrik alanında ustalık -kalfalık belgesi olanZayıf akım ve kuvvetli akım sistemlerinde tecrübesi olanOtel, AVM, rezidans gibi işletmelerde daha önce tecrübesi olanVardiyalı çalışma şekline uyum sağlayabilecek ELEKTRİK TEKNİSYENİ alınacaktır.Şirinevlere servis bulunmaktadır.İlana başvuran adayların 0 212 463 12 34 ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.


DENEYİMLİ


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- (23.04.2006 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ZEYTİNLİK MAH. RAUF ORBAY CAD. NO:2/1 ATAKÖY BAKIRKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAKIRKÖY , ZEYTİNBURNU , KÜÇÜKÇEKMECE , BAHÇELİEVLER İrtibat Bilgileri : İsim : MELİS HANIM Ünvan : Telefon : 902124631234 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bakırköy
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902124631234

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BAKIRKÖY veya Edmeg İstanbul Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İstanbul İş İlanları (Tamamı)