İŞ İLANI DETAYI

Bursa ve çevre illerde istihdam edilmek üzere, elektrik alanında en az bir yıl deneyime sahip teknikerler, teknisyenler ve ustalar aranmaktadırÜcretler gayet iyi olup, tüm sosyal haklar sağlanacaktır.


Başvuracak adayların; elektrik tesisatı, güneş enerji sistemleri montajı ve arızaları konusunda bilgili Ehliyet sahibi olmaları tercih nedenidir. Ekip çalışmasına yatkın, Sorumluluk sahibi,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Nilüfer
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Bursa Tek Mühendislik San ve Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa , Edmeg Nilüfer veya Edmeg Bursa Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder