İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIYenilenebilir enerji alanında faaliyet gösteren firmamızın Bursa-Karacabey de bulunan Biyogaz tesisinde görevlendirilmek üzere,· Endüstri Meslek Liselerinin veya Meslek Yüksekokullarının Elektrik bölümlerinden mezun,· Elektrik Teknisyeni veya Elektrik Teknikeri olarak en az 2 yıl deneyimli · Tercihen EKAT belgesine sahip olan,· Dinamik ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen,· Vardiyalı çalışma saatlerine uyum gösterebilen,· Bursa-Karacabey’de ikamet eden veya edebilecek olan takım arkadaşları aramaktayız.İŞ TANIMI· Elektrik bakım faaliyetlerini plana uygun şekilde bakımların yapılmasını takip etmek· Mevcut olan pano ve diğer elektrikle çalışan aksamların arıza ve rutin bakımlarını yapmak· Sahada yeni kurulacak pompaların dinamo bağlantıları ve pano kurulumunu yapmak,· Üretimin etkin ve güvenli işlemesi için gereken kontrolleri düzenli olarak yapmak· Oluşabilecek arızaları ilgili saha yetkilisine bildirmek· Bakım ve arıza kayıtlarını düzenli tutmak· Operasyon için verilen programı uygulamak


İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. & ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Karacabey
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg Karacabey veya Edmeg Bursa Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder