İŞ İLANI DETAYI

1968 yılından itibaren yem sektöründe faaliyet gösteren firmamızın, Balıkesir merkezde bulunan fabrikasında çalıştırılmak üzere elektrik ve otomasyon bakım, onarım konularında en az 2 yıl deneyimli elektrik teknisyeni arayışımız bulunmaktadırİş Tanımı;Endüstriyel elektrik, otomasyon arızalarının giderilmesi,Jeneratör çalıştırma ve bakım işlemlerini gerçekleştirmek,PLC-MCC sistemleri ve endüstriyel elektrik, elektronik parçalar konusunda deneyimli,Scada sistemleri üzerinden veri izleme ve kontrol işlemlerini gerçekleştirmek,Sensörler, aktüatörler ve diğer endüstriyel enstrümanların kurulumu, kalibrasyonu ve bakımı,Fabrika, tesis ve binaların elektrik tesisatlarının kurulumu.


Genel Nitelikler; Elektrik ve otomasyon bakım, onarım konularında en az 2 yıl deneyimli, Vardiyalı sistemde çalışabilecek, Takım çalışmasına yatkın, Askerliğini yapmış Meslek Liselerinin Elektrik-Elektronik Bölümü veya Meslek Yüksekokullarının Elektrik-Elektronik Teknikeri Bölümünden mezun, Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip, Aktif araç kullanabilen,Office uygulamalarını orta düzeyde kullanabilen.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Balıkesir
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder