İŞ İLANI DETAYI

Site yönetimimizde çalıştırılmak üzere elektrik teknisyeni ekip arkadaşı arayışımız bulunmaktadırSitemizde bulunan elektrik sistemlerinin kontrolü,arıza tespiti,arızaların onarımı ve durumlarının raporlanması, sıcak ve soğuk su tesisatlarının kontrolü,arıza tespiti ve durumlarının raporlanması.Bina içerisinde bulunan kombi,su kazanları,vb tesisat parçalarının günlük kontrolleri bakımları ve raporlanması.Bina içerisinde bulunan tüm teknik tesisatın bakım ve onarımının gerçekleştirilmesi görev tanımlarındandır.Zayıf akım uydu,diafon yüksek akım 220/380 bilgisi yeterli olmalıdır.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıTeknik lise veya meslek yüksekokullarının Elektrik bölümlerinden mezun olmakIsıtma, soğutma ve sıhhi tesisat konularında deneyimli,Kaynak işleri konusunda bilgili,Tercihen işletme deneyimine sahipYoğun iş temposuna ayak uydurabilecek arkadaşları bekliyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -55 (30.04.2006 - 8.04.1969 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YUKARIYURTÇU MAH 4471. CAD NO:4 SİNCAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri : İsim : meltem varoğlu özdemir Ünvan : genel sayman Telefon : 905524405014 E-posta : 4etapsiteyonetim@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemek Ücreti Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : lojman desteği En Az Ücret : 29500 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 35000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905524405014
4etapsiteyonetim@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Ankara İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder