İŞ İLANI DETAYI

Endüstriyel amaçlı et, tavuk, balık işleme makineleri ile tartım ve paketleme makineleri konusunda Avrupa’nın önde gelen firmalarının temsilciliğini yapan firmamızın İstanbul - Beylikdüzü ofisinde istihdam edilmek üzere;  - Endüstriyel makine montaj ve teknik servis konusunda uzman,- Takım çalışmasına uyum sağlayabilen, - Müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutan, - Dinamik çalışma temposuna ayak uydurabilecek,- Sonuç odaklı olarak hızlı ve pratik kararlar verebilen, - Titiz, dikkatli ve düzenli çalışmayı ilke edinen, - Raporlama yapabilen,  Elektrik Teknikerleri - Teknisyenleri aranmaktadır.


- Elektrik, elektronik, mekanik ve pnömatik konularında uzman, - MS OFFICE ile AUTO-CAD programlarını etkin bir şekilde kullanabilen, - Yabancı teknisyenler ile konuşabilecek ve rapor yazabilecek seviyede İngilizce bilen, - B sınıfı ehliyeti olan ve aktif olarak araç kullanan, - Seyahat engeli olmayan, - Gerektiğinde hafta sonu da mesai yapabilen, - Askerliğini yapmış, - İstanbul-Avrupa yakasında ikamet eden, - Yüksekokulların yada mesleki teknik liselerin elektrik bölümünden mezun, - En az 10 yıl deneyimine sahip.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Tekniker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!