İŞ İLANI DETAYI

Ambalaj oluklu mukavva imalatı alanında faaliyet gösteren firmamız için,22-50 yaş aralığındaEn az İlkokul mezunuErkek-KadınPLC ile çalışan makinelerde bakım onarım, sürücü devreye alma, elektrik arıza bulma, otomasyon panosu yapımı, kablo montajı konularında deneyimli olan,Benzer pozisyonda en az 2 yıl tecrübesi olan,Yemek var, Servis merkez ilçelerden vardır.Çalışma gün ve saatlerimiz : 3 Vardiyalı sistemimiz vardır.


Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübePLC ile çalışan makinelerde bakım onarım, sürücü devreye alma, elektrik arıza bulma, otomasyon panosu yapımı, kablo montajı konularında deneyimli olan,Benzer pozisyonda en az 2 yıl tecrübesi olan,3 vardiya sistemi ile çalışabilecek,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Arifiye
Pozisyon : Tekniker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Tekniker iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg Arifiye veya Edmeg Sakarya Tekniker gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder