İŞ İLANI DETAYI

İŞ TANIMI Elektrik panosu ve ekipmanlarının bakımını, onarımını ve montajını yapmak.Elektrik sistemlerinin arızalarının bakım, onarım işlerinin yapmak.Taşeron firmalar ile koordinasyon sağlamak.Teknik işlerin yürütülmesinde görev almak.Riskleri fark edip önleyici tedbir için amirlerine bilgi vermek.Malzemelerin garanti kapsamında takibini yapmak.Biyogaz motorları, jeneratörler, trafo sistemleri, otomasyon sistemleri, elektrik iletim ve dağıtım sistemleri ile ilgili konularda deneyim sahibi,Daha önce biyogaz motoru işletmesi yapan tesiste çalışmış, işletme planlarını hazırlamış ve denetlemiş, günlük personel ihtiyacının belirlenmesi, personelin sahada görevlendirilmesi, işletmede olan motorların bakım-onarım takvimlerinin hazırlanması, ekibinin yönetilmesi, bakım-onarım ekibinin hazırladığı tutanakları değerlendirip, onay prosedürüne hakim,Jenbacher gaz motorları ile çalışmış, motorların genel özelliklerine, periyodik bakımlarına, yedek parçalarına, sarf malzemelerine, ulusal ve uluslararası tedarikçilerini bilen, motorların genel hassasiyetlerine hakim,Motor devreye alma, şebeke senkronizasyonu, yükteyken sağlıklı motor işletilmesi gibi hususlara hakim Elektrik Teknikeri alınacaktır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeGENEL NİTELİKLEREnerji ve Gübre Üretim Sektörü’nde faaliyet gösteren şirketimizin İzmir - Foça BES tesisinde görevlendirilmek üzere Elektrik Bakım Teknikeri aramaktayız. GENEL NİTELİKLER: Meslek liseleri veya Meslek Yüksek Okullarının Elektrik Bölümlerinden mezun, Elektrik panosu ve ekipmanlarının montajı, scada sistemleri konusunda bilgili-tecrübeli, Kalfalık Belgesi, Yüksek gerilim altında çalışma belgesi olan, Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Erkek adaylar için Askerlik görevini tamamlamış, İzmir- Foça ve civarında ikamet eden Elektrik Bakım Teknikeri aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ILIPINAR MAH. ILIPINAR KÖYÜ KÜME EVLER İZMİR FOÇA FOÇA İZMİR / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Sarp Kaya Ünvan : İdari İşler Personeli Telefon : 905382520633 E-posta : skaya@energrom.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Foça
Pozisyon : Tekniker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905382520633
skaya@energrom.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Tekniker iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Foça veya Edmeg İzmir Tekniker gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder