İŞ İLANI DETAYI

Firmamızda görevlendirilmek üzere: Meslek lisesi ve-veya Meslek Yüksekokulları elektrik veya elektronik, mekatronik bölümlerinden mezun, Yurt dışı ve yurt içi seyahat engeli ve yükseklik korkusu olmayan, B sınıfı ehliyet sahibi, aktif olarak araç kullanabilen, Makine bakım-servis işleri, elektrik ve elektronik sistemler konusunda tecrübeli veya kendisini geliştirmek isteyen,


Firmamız iş makinaları projelendirme ve bakım-onarım konusunda müşterilerine hizmet sunmaktadır, iş sahası genel olarak iş makinaları olacaktır.İş makinelerinde ve bazı özel projelerde elektrik sistemlerinde çalışılacaktır.Sahada ve saha dışında çalışma vardır.Elektrik tesisatı kurulumu, kablolama ve sensör entegrasyonları gerçekleştirilecektir.Aday Kriterleriİstanbul - Tuzla - Tepeören bölgesinde faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere;İstanbul Anadolu Yakasında Kartal, Pendik, Kurtköy, Sultanbeyli veya Tuzla Tepeören Orhanlı bölgesinde ikamet eden veya edebilecek,Teknik Okulların elektrik-elektronik, makina vb. bölümlerinden mezun,Yurt dışı ve yurt içi seyahat engeli olmayan,B sınıfı ehliyet sahibi, aktif olarak araç kullanabilen,Elektrik-Elektronik Makine bakım-servis işleri, mekanik sistemler konusunda deneyimli,Elektrik-Elektronik Tekniker aranmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TEPEÖREN MH.ÖZVATAN CD. ARAYLAR SANAYİ SİTESİ A BLOK 9A/20 TUZLA İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : PENDİK , TUZLA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ÇAĞLA HANIM Ünvan : Telefon : 902163042615 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Tuzla
Pozisyon : Tekniker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902163042615

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Tekniker iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Tuzla veya Edmeg İstanbul Tekniker gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.