İŞ İLANI DETAYI

TS EN-ISO IEC 17020 kapsamında TÜRKAK akreditasyonu bulunan ve genelde akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren A Tipi Bağımsız Muayene kuruluşuna Periyodik Kontrol ve Muayene programlarının organizasyonu, takibi ve raporlaması faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere Elektrik Teknikeri aranmaktadır.Günlük muayene programlarının takibi ve organizasyonel görevleri yerine getirmek.Muayene programı için rezervasyonlar yapmak, takvimleri güncel tutmak ve gerektiğinde değişiklikleri iletmek.Muayene kayıtlarını güncellemek, belgeleri düzenlemek ve dosyalama sistemini sürdürmek.Muayene raporlarının hazırlanmasına ve müşteriye iletilmesine destek olmak.


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıMeslek Yüksek Okulların Elektrik bölümlerinden mezun, Tercihen Periyodik Muayene sektörü deneyimi ve Ekip Net kayıt numarasına sahip olanB sınıfı ehliyete sahip ve aktif olarak araç kullanabilenSeyahat engeli olmayanMS Office, CRM ve benzeri programları kullanmaya açıkAnalitik bakış açısına sahip, sonuç ve çözüm odaklı çalışanÇalışma programına uyabilme açısından disiplinliİş sağlığı ve güvenliği mevzuatına uygun çalışabilecekHizmet kalitesi, kalite standartlarına uygun çalışma, düzenli raporlama ve arşivleme konularında titiz çalışabilecekErkek adaylar için askerliğini tamamlamışKendini geliştirmeye önem veren, takım çalışmasına yatkın, insan ilişkileri kuvvetli iyi bir ekip arkadaşı arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Şerifali Mah. Büyük Yavuz Sk. Quant Residence A Blok No:31 D:42, 34775 Ümraniye/İstanbul ÜMRANİYE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Semra ACAR Ünvan : Kalite Yönetim Müdürü Telefon : 902163140061 E-posta : info@socomex.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ümraniye
Pozisyon : Tekniker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902163140061
info@socomex.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Tekniker iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ümraniye veya Edmeg İstanbul Tekniker gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.