İŞ İLANI DETAYI

İşletmenin üretim ortamındaki elektrik altyapı ile ilgili güncel ihtiyaçlara cevap vermek,Üretim prosesinin sürekliliği için işletmenin Elektrik sistemindeki gerekli bakım ve onarım çalışmalarını yapmak, sistemin çalışır durumda olmasını sağlamak.Fabrikada mevcut makinelerde meydana gelen elektrik-elektronik arızaların giderilmesi,Makinelerin güvenli olarak çalışabilmesi için gerekli periyodik bakımların yapılması,Çalışmaların işyeri kuralları ile beraber iş sağlığı ve güvenliği talimatlarına uygun olarak yapılması.


İş TecrübesiMeslek Yüksek okulu veya Endüstri meslek lisesi mezunu,Elektrik bakım konusunda en az 3 yıl deneyimli,Tercihen PLC ve benzeri sistemler konusunda bilgisi olan,Otomasyonlu makinelerde elektrik bakım arız konusunda deneyimliElektrik projesi okuyabilen,Ms.Office Programlarını kullanabilen,Sorumluluk bilinci yüksek, sonuç odaklı çalışan, problem çözme ve analiz etme becerileri gelişmiş,İletişime önem veren, takım çalışmasına yatkın,Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Silivri
Pozisyon : Tekniker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Tekniker iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Silivri veya Edmeg İstanbul Tekniker gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.