İŞ İLANI DETAYI

Aksa Jeneratör Batı Karadeniz Bölge Beyii Gülerler Elektrik Düzce Merkez adresinde Servis Müdürü konumunda tercihen tecrübeli elektrik teknikeri aramaktayız. Batı Karadeniz Bölgesine hitap eden servis ağımızı koordine edecek, servis ekiplerinin iş dağılımını yapacak, yönlendirecek ve sonlandıracak, tercihen böyle bir işte daha önce çalışması olması tercihimizdir.


Aksa jeneratör Gülerler elektrik firmasında çalıştırılmak üzere; Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen Ekip yönetimi, saha koordinasyonu yapabilen Elektrik projesi okuma, keşif, metraj, teklif ve hakkediş hazırlama konularında bilgi ve tecrübeye sahip Elektrik tesisatlarında trafo, pano, kompanzasyon, vb. bilgili ve tecrübeye sahip B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen Detaylara önem veren, zaman yönetimi ve problem becerisine sahip Takım çalışmasına yatkın Sonuç odaklı, analitik düşünebilen, projelere yenilikçi bakış açısıyla yaklaşabilen Seyahat engeli olmayanElektrik Teknikeri ihtiyacı bulunmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 19- (13.04.2005 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : CUMHURİYET MAH. D100 KARAYOLU ÜZERİ NO:94 DÜZCE MERKEZ DÜZCE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKÇAKOCA , DÜZCE MERKEZ , YIĞILCA , CUMAYERİ , GÖLYAKA , ÇİLİMLİ , GÜMÜŞOVA , KAYNAŞLI İrtibat Bilgileri : İsim : Sinan Ören Ünvan : İdari Müdür Telefon : 905416435171 E-posta : soren@gulerler.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Servis Desteği, Yemekhane Desteği, Yemek Ücreti Desteği En Az Ücret : 17002,2 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Düzce
İlçe : Akçakoca
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905416435171
soren@gulerler.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Düzce İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder