İŞ İLANI DETAYI

Tekstilkent'teki firmamızda istihdam edilmek üzere, takım ruhu bilincine sahip, disiplinli, çalışmayı seven, sorumluluk sahibi, üretken ve keyifli ortamımızda bizimle birlikte çalışacak;Meslek liselerinin ve yüksek okulların ilgili bölümlerinden mezun,Askerlikle ilişkisi bulunmayan tercihen,En az B sınıfı sürücü ehliyetine sahip tercihenStok/Depo yönetimi konusunda temel bilgiye sahip,Word, Excel gibi ofis uygulama programlarını kullanabilen,ekip arkadaşları aramaktayız.


İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeLehimleme konusunda eğitim almış tercihen IPC veya ESA sertifikalı ve çalışmış olmak,Mikroskop ile lehim yapma becerisine sahip olmak,Lehimleme istasyonu, hotplate, sıcak hava tabancası ve benzeri cihaz ve aletleri kullanabilmek,Kablolamada kullanılan cihaz ve el aletlerini kullanabilmekTest ve ölçüm cihazlarını kullanabilmek,Kalite kontrol konularına aşinalık ve doküman takip edebilmek


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORUÇREİS MAH.TEKSTİLKENT CAD. NO:10 D/Z06 ESENLER İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAYRAMPAŞA , BAĞCILAR , GÜNGÖREN , ESENLER İrtibat Bilgileri : İsim : AYSUN SÜR Ünvan : Telefon : 905335186922 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bayrampaşa
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905335186922

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Elektronik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BAYRAMPAŞA veya Edmeg İstanbul Elektronik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.