İŞ İLANI DETAYI

Saray OSB HAB Kahramankazan da yer alan Savunma Sanayisinin önemli markalarından birinin iştiraki olan firmamızda, ARGE biriminde ve üretim biriminde değerlendirmek üzere Elektrik-Elektronik Teknisyeni Teknikeri arayışımız mevcuttur.Ar-ge Elektronik Laboratuvarında görev alarak; Donanım Tasarım ekibinin geliştirdiği Elektronik kart dizgilerini yapmak Prototip kartlar üzerinde hata bulma ve test çalışmaları yapmak


Bilgisayar Kullanımı, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Takım ÇalışmasıElektrik-Elektronik alanında ilgili Teknik Liselerden veya Ön lisans Programından mezunAlanında en az 2 yıl tecrübeli,İş disiplini yüksek, öğrenmeye açık, yeniliklere hızlı adapte olabilen,Takım çalışmasına yatkın ve pozitif iletişim kurabilen,Temel Elektronik malzemelerin özelliklerini bilen,El becerisi olan, SMD ve THT malzemeleri PCB’ye havya ile lehimleme yapabilenKüçük kılıflı malzemelerin lehimleme işlemini yapabilenSMD0603,SMD0805,SMD1206 vb.Manuel SMD VE THT dizgi yapabilecek,Ölçü aletlerimultimetre ve osiloskop vs. kullanma becerisine sahip,IPC610 Eğitimi almış,Elektronik kart tamiri yapabilen ve elektronik kartlarda oluşabilecek arızaları tespit edip müdahale edebilen,Erkek adaylar için askerlik hizmeti ile ilişiği bulunmayan.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SARAY OSB MAH. G5 CAD. NO:17 KAHRAMANKAZAN ANKARA KAHRAMAN KAZAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YENİMAHALLE , KEÇİÖREN , MAMAK , SİNCAN , ETİMESGUT İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Kaan Bahadır Ünvan : Telefon : 905073846999 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Kahramankazan
Pozisyon : Elektronik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905073846999

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Elektronik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Kahramankazan veya Edmeg Ankara Elektronik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder