İŞ İLANI DETAYI

TS EN ISO/IEC 17020 standardı kapsamında Akredite olan, A Tipi Muayene Kuruluşumuzda Tekprom Elektrik tesisat ölçümlerinde görevlendirilmek üzere Elektrik Teknikeri / Elektrik-Elektronik Mühendisi Muayene personeli çalışma arkadaşı aranmaktadır. Başvuruda bulunacakların CV' lerin semih@tekprom.com.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. 21 - 30 yaş arası, Bay, En az önLisans mezunu Çalışma saatleri hafta içi 09:00 - 18.00 Yemek ve servis imkanı bulunmamaktadır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeAnalitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeAnalitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıNitelikler;Şehir dışı seyahat engeli olmaması.Sık seyahat edilmesi gereken dönemsel çalışmalara uyum sağlayabilmesi.Aktif araç kullanabilmesi. B sınıfı ehliyet sahibiElektrik Mühendisleri Odasından Topraklama Yetkilendirme Belgesi olan.Elektrik Mühendisleri Odasından Katodik Koruma Eğitim Belgesi olan.Tercihen İş Ekipmanlarının Kullanımında Sağlık Ve Güvenlik Şartları Yönetmeliği kapsamında eğitim almış ve kalıcı kayıt numarasına sahip.Verilen görevlendirmelere özen göstermesi ve saha çalışmasını buna göre programlaması.Yapılan ölçüm, kontrol ve muayeneleri raporlayabilmesi.MS Office programlarını etkin olarak kullanabilmesi.Tercihen, TS EN/ISO IEC 17020 standartlarında ve kalite yönetim sistemleri konusunda bilgi sahibi olması.Akredite bir firmada çalışmanın sorumluluğunda olabilmesi.Takım çalışmasına yatkın olması.İyi iletişim kurabilmesi.Öğrenmeye açık olması.Çalışma programının yoğunluğuna bağlı olarak, mesai saatleri dışında ve hafta sonları çalışmaya uyum sağlaması.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 21- -27 (11.04.2003 - 18.03.1997 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YENİDOĞAN MAH. FABRİKA CAD. NO:21/102 ADAPAZARI SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKYAZI , GEYVE , HENDEK , KARASU , KAYNARCA , SAKARYA MERKEZ , SAPANCA , KOCAALİ , PAMUKOVA , TARAKLI , FERİZLİ , KARAPÜRÇEK , SÖĞÜTLÜ , ADAPAZARI , ERENLER , ARİFİYE , SERDİVAN İrtibat Bilgileri : İsim : Semih USLU Ünvan : Elektrik Elektronik Mühendisi Telefon : 905541526029 E-posta : semih@tekprom.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Akyazı
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905541526029
semih@tekprom.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder