İŞ İLANI DETAYI

Elektrik-Elektronik MühendisliğiNDT TEKNİK firması olarak; Kocaeli, Çayırova merkezli ofisimizde Tahribatsız NDT Muayene-Test Sistemleri ve Ekipmanları satışı ve satış sonrası teknik desteği üzerine faaliyet göstermekteyizFirmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere aşağıda istenilen özellikleri belirtilen Elektrik ve Elektronik Teknisyeni ya da Mühendisi Bay - Bayan takım arkadaşları arıyoruz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıMeslek Yüksek Okulları, Meslek Liseleri ya da Mühendislik Fakülteleri’nden mezun. Tercihen Elektrik, Elektronik ya da Mekatronik bölümünden mezunTercihen İstanbul Anadolu Yakası, Çayırova, Gebze ve civarında ikamet eden,Sorumluluk sahibi ve takım çalışmasına yatkın,Microsoft Ofis programlarını çok iyi düzeyde kullanabilen,Güler yüzlü, iletişim kabiliyeti yüksek, dış görünüşüne önem veren,Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,İngilizce terimleri kavrayabilecek Orta düzeyde İngilizce bilen tercih sebebidir,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,Sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen,İhtiyaç duyulduğunda Türkiye’nin diğer illerine seyahat engeli bulunmayan ve projelerde görev alabilecek takım arkadaşları aramaktayız.Firmamız Çalışma Saatleri: Hafta İçi 08:30 - 17:30 ve Cumartesi günü 09.00 - 12.30 İş durumuna göre yarım gün çalışmaktayız. FİRMA BİLGİLERİNDT TEKNİK ENDÜSTRİYEL MUAYENE SİSTEMLERİ0 554 926 91 36 - ik@ndtteknik.com


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Çayırova
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Çayırova veya Edmeg Kocaeli Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder