İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı Kuruluşumuz, İş Ekipmanlarının Kullanımında Sağlık ve Güvenlik Şartları Yönetmeliği kapsamı ve T.CÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Kayıt, Takip ve İzleme Programı yeterliliği doğrultusunda faaliyet vermektedirBünyemizde gerçekleştirdiğimiz ilgili yönetmeliğin elektrik ölçümleriyle ilgili keşif, periyodik muayene, ölçüm ve raporlandırma yapmak, ölçüm ve raporlandırma sonucunda gerektiğinde ilgili müdahaleleri yapmak - yaptırmak üzere firmamızda görevlendirilmek için Elektrik Elektronik Mühendisi arayışımız bulunmaktadırFotoğrafsız CV ler değerlendirilmeye alınmayacaktırSadece online başvurular değerlendirmeye alınacaktır.


İlgili Fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun, Office programlarına hakim, Askerliğini yapmış, İzmir de ikamet eden, 22-35 yaş aralığında, İş tecrübesi aranmayan, Öğrenmeye açık, Kendini geliştirmek isteyen, Aktif araç kullanabilen, Seyahat engeli bulunmayan, Tercihen Topraklama ve İç Tesisat Yönetmeliği ile ilgili eğitim ve sertifikası olan adayların başvurularını bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bornova
Cinsiyet : Bay
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir Çözüm Kontrol Analiz ve Mühendislik Hiz İnş Tur San ve Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir , Edmeg Bornova gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder