İŞ İLANI DETAYI

Eskişehir Lazer Makine firmasında çalıştırılmak üzere Elektrik-Elektronik Mühendisi alınacaktır.· Donanımsal entegrasyon ve test prosedürlerini tanımlamak ve tamamlamak· PLC kodlama, endüstriyel haberleşme ve otomasyon alanlarında uygulama geliştirme· Test etme ve hata ayıklama· Donanım-Yazılımsal uygulamaları analiz, bakım ve revizyon süreçlerinin takibi· Projeler için teknik dokümantasyon ve rapor oluşturma-Servis+ yemek mevcuttur.-Çalışma saatleri: 08:00-18:00-Cumartesi- pazar tatil İŞKUR sisteminden başvurunuzu yapıp, firmaya görüşmeye gidebilirsiniz.


İş Tecrübesi· Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun,· PLC-Otomasyon konularında bilgi ve deneyim sahibi,· Kumanda devresinde otomasyon deneyimine sahip,· Servo motor ve sürücüleri hakkında bilgi sahibi,· Endüstriyel haberleşme protokollerine hakim,· Makina imalat sürecinden sonra test prosedürlerini gerçekleştirecek,· Elektrik -Elektronik komponent bilgisi bulunan,· E-plan ya da Autocad çizim programlarından birini kullanabilen,· Yeni teknolojileri öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açık,· Askerlik hizmetini tamamlamış,· Aktif araç kullanabilen B sınıfı ehliyete sahip,· Eskişehir’de ikamet eden ya da edebilecek,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 75.YIL OSB.MAH. 2002. CAD. NO:13 ESKİŞEHİR MERKEZ ESKİŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇİFTELER , ESKİŞEHİR MERKEZ , MAHMUDİYE , MİHALIÇÇIK , SARICAKAYA , SEYİTGAZİ , SİVRİHİSAR , ALPU , BEYLİKOVA , İNÖNÜ , GÜNYÜZÜ , HAN , MİHALGAZİ , ODUNPAZARI , TEPEBAŞI İrtibat Bilgileri Ad Soyad : SEVİNÇ ÇAM Ünvan : Telefon : 905336965310 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905336965310

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder