İŞ İLANI DETAYI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE OKULUMUZ ÖZEL YEDİSU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ BÜNYESİNDE İLKELİ VE ÇAĞDAŞ EĞİTİM ANLAYIŞIMIZA DEĞER KATACAK MESLEK ÖĞRETMENİ ALIMLARI YAPILACAKTIRİŞ TANIMI; · Branşıyla ilgili eğitim-öğretim çalışmalarına katılmak, · Her türlü değerlendirme materyali, doküman, kaynak ve sınavların hazırlanmasından sorumlu olmak, · Öğrencilere en iyi şekilde öğretim sunmak ve eğitim kalitesini yükseltmek için gerekli önlemleri almak ve uygulamak, · Ders planlarını hazırlamak, öğrenci performans değerlendirmeleri yapmak ve gelişimlerini takip etmek, · Eğitim bölümü toplantılarına, seminerlere katılmak, · Kurumsal grup eğitimi sorumluluğunu alabilmek, · Öğrencilerine rehberlik etmek, personel ile koordineli bir şekilde çalışarak istenen sorumlulukları almak ve görevleri yerine getirmek.


· Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun · Güçlü iletişim becerisine sahip ve enerjik etkileşimli ders anlatabilen · Hayat boyu öğrenmeyi kendisine ilke edinmiş · Öğrenmeyi ve öğrenciyi her şeyin üstünde tutan · Ekip çalışmasına yatkın · Veliler ile öğrencilerin gelişimleri ile ilgili görüşmeler gerçekleştiren · Çağdaş eğitim yöntem ve teknolojilerini kullanabilen · Konuşma-dinleme odaklı eğitim verebilecek · Mesleki çalışmaları güncel olarak takip edebilecek


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KONAK MAH. SERİK CAD. 19/1 AKSU ANTALYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANTALYA İrtibat Bilgileri : İsim : Eda ÜNSAL Ünvan : Telefon : 905415311608 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905415311608

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder