İŞ İLANI DETAYI

Elektrik-Elektronik MühendisiFirmamızın proje biriminde çalıştırılmak üzere,Fakültelerin Elektrik veya Elektrik- Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun, Projelerimizin keşif metraj çalışmalarının hazırlanmasıBilgisayar destekli çizim programlarını AutoCAD çok iyi seviyede kullanabilen,Microsoft Office programlarını çok iyi seviyede kullanabilen ve raporlama yapabilenElektrik taahhüt sektöründe minimum 3 yıl tecrübeli,Yapılan işlerin ataşman ve hakediş düzenlemelerinin hazırlanması,As – build projelerinin hazırlanması,Proje malzeme listelerinin hazırlanması,Projelere dair kullanıcı onayı alınması için teknik toplantılar yapılması,Malzeme bilgisi olan,Disiplinli ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,Teklif ve ihale dosyalarının hazırlanması konularında tecrübeli, ofis proje birimimizde çalışacak Elektrik-Elektronik Mühendisi alınacaktır.


En az 3 yıl deneyim sahibi,Elektrik projelerini okumaya hakim,Takım çalışmasına yatkın,Keşif, metraj ve hakediş konularında tecrübeli,Şehir dışı engeli olmayan,Ehliyet sahibi ve araç kullanabilen,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,Ankara’da ikamet eden


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Yenimahalle
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Yenimahalle veya Edmeg Ankara Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder