İŞ İLANI DETAYI

Zarif ve modern mimari ile dekore edilmiş odaları, son teknoloji ekipmanlarla donatılmış toplantı salonları, Türk ve Dünya mutfaklarından yaratıcı lezzetlerin sunulduğu View Point Restaurant ve After 6 Lobby Bar ı ile Point Hotel Ankara, seyahatleri sanata dönüştürüyorTürkiye nin başkenti Ankara da, İş Dünyası’nın kalbi Çukurambar’da yer alan ve modern mimarisiyle dikkat çeken Ankara’nın ilk 5 yıldızlı Art-Tech oteli Point Hotel Ankara ELEKTRİK TEKNİSYENİ çalışma arkadaşları arıyor.


Tercihen Meslek Liselerinin ilgili bölümünden mezun veya Mesleki Yeterlilik Belgesi olan,Misafir memnuniyetine önem veren,Ekip çalışmasına yatkın,Vardiyalı sistemde çalışabilecek,Askerliğini yapmış,Ankara da ikamet eden.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara Point Hotel Ankara İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder