İŞ İLANI DETAYI

Bayburt-Uluçayır şantiyesinde görevlendirilmek üzere Ekskavatör Kazıma Ve Yükleme Operatörü mesleğinde çalışabilecek personel aranmaktadır.Başvuru yapmayı düşünen adaylar ilan metni sonunda bulunan Başvur butonuna bastıktan sonra Hakan Zafer ile 0542 661 48 61 nolu telefondan görüşebilirler.


20-30 tonluk ekskavatör kullanabilecek, Gölet ve baraj yapımında 10 yıl deneyimli,Ocak taş duvar, tesviye iş ve işlemleri konusunda tecrübesi olan


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Bayburt-Uluçayır şantiyesi ORTAHİSAR TRABZON / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Hakan ZAFER Ünvan : Yetkili Telefon : 905426614861 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
İlçe : Ortahisar
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905426614861

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Trabzon ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Trabzon, Edmeg Ortahisar veya Edmeg Trabzon Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Trabzon ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder