İŞ İLANI DETAYI

Erdemli / Hacıhalilarpaç köyü taş ocağı şantiyemizde yükleme, düzeltme ve patlatma delikleri açmak için çalıştırılmak üzere iş makinası operatörleri aranmaktadır.beko, loder kullanabilen arkadaşlarla çalışmak istiyoruz.


İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışmasıkullanacağı makina ve techizatlara ait sertifika ve belgelerin mevcut olması.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HACIHALİL ARPAÇ MH. KARACAOĞLAN DERESİ MEVKİİ (GÜÇLÜ NAKLİYE) ERDEMLİ MERSİN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ERDEMLİ İrtibat Bilgileri : İsim : İbrahim KAYAR Ünvan : İşyeri Yetkilisi Telefon : 905315725700 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
İlçe : Erdemli
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905315725700

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Mersin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mersin, Edmeg ERDEMLİ veya Edmeg Mersin Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mersin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder