İŞ İLANI DETAYI

Çanakkale Çan yolu yenileme çalışmasını yürüten işyerinde görevlendirilmek üzere ekskavatör operatörü arayışı vardır.Şantiye Çanakkele Çan yolu 24Km dedir.Çanakkale merkezden Servis imkanı bulunmaktadır.Şehir dışından gelecekler için şantiyede konaklama imkanı vardırİlana İşkur veya İşkur eşube üzerinden başvuru yaptıktan sonra işyeri yetkilisi ile görüşülebilir.


İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıGerekli mesleki yeterlilik belgelerine sahipTecrübeli


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇANAKKALE __ ÇAN YOLU __ 24. KM. HALİLOĞLU KÖYÜ ÇANAKKALE MERKEZ ÇANAKKALE MERKEZ ÇANAKKALE / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Mustafa Utku Coşkun Ünvan : İnşaat Mühendisi Telefon : 905462539206 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çanakkale
İlçe : Çanakkale Merkez
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905462539206

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Çanakkale ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Çanakkale, Edmeg Çanakkale Merkez veya Edmeg Çanakkale Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Çanakkale ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder