İŞ İLANI DETAYI

Maden sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Ocaklarında görevlendirilmek üzere tecrübeli Ekskavatör Operatörü arayışımız bulunmaktadırBaşvurular bizzat fabrikamızda yüz yüze yapılacak olup diğer detaylar için 0537 593 9295 Yüksel Bey numarayı arayabilirsiniz.İş ile ilgili detaylı bilgi almak için hafta içi 09:00 ile 17:00 saatleri arasında 0537 593 9295 Yüksel Bey’i arayabilir, ulaşamamanız durumunda Whatsaptan isim ve nereden aradığınızı yazıp mesaj atabilirsiniz… Geri dönüş sağlanacaktır.NOT: KALACAK YERİMİZ YOKTUR.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeEkskavatör Operatörlük Belgesi olan,En az 5 yıl tecrübeli,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli,Sabıka kaydı ve sağlık problemi olmayan,Aydın ili Efeler, İncirliova, Germencik, Söke, Bağarası, Karpuzlu ve Çine İlçelerinde ikamet eden, Başvurular bizzat fabrikamızda yüz yüze yapılacak olup diğer detaylar için 0537 593 9295 Yüksel Bey numarayı arayabilirsiniz.İş ile ilgili detaylı bilgi almak için hafta içi 09:00 ile 17:00 saatleri arasında 0537 593 9295 Yüksel Bey’i arayabilir, ulaşamamanız durumunda Whatsaptan isim ve nereden aradığınızı yazıp mesaj atabilirsiniz… Geri dönüş sağlanacaktır.NOT: KALACAK YERİMİZ YOKTUR.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
İlçe : Söke
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Aydın ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Aydın, Edmeg Söke veya Edmeg Aydın Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Aydın ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder