İŞ İLANI DETAYI

Üretim döngüsünün devamı için, makine ayarlarını yapmak,Ürünlerin, standartlara uygun bir şekilde üretilmesi için makine kontrollerini yapmak,Makinelere yeterli hammadde beslemesini sağlamak,Periyodik olarak kalite kontrollerini yapmak,Makine ile ilgili hata veya eksikleri tespit etmek, oluşabilecek sorumlulukları gidermek,Makinelerdeki teknik problemleri vardiya amirine bildirmek,Kullandığı makine ve ekipmanların bakımlarını yapmak,İş güvenliği kurallarına uygun bir şekilde çalışmak.


İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeMühimmat Üretim Departmanında görev alacak:Vardiyalı çalışabilecek 3 vardiya,Üretim süreçlerine hâkim, ilgili süreçlerde aktif olarak rol alacak, üretim talimatları, tesis, makine ve ekipmanların çalışma prensipleri vb.Eksantrik preslerde makine operatörü olarak çalışmış olması tercih sebebidir.Ölçü aletleri kullanabilenDikkatli, titiz, özenli ve sorumluluk sahibiErkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,Balıkesir de ikamet eden ya da ikamet edebilecek olan takım arkadaşları aranmaktadır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Balıkesir
İlçe : Karesi
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Balıkesir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Balıkesir, Edmeg Karesi veya Edmeg Balıkesir Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Balıkesir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder