İŞ İLANI DETAYI

Ankara Çukurambar Akd Kids temsilciliğimizde, eğitim sektöründe liderliğimizi sürdürmek ve çocuklarımıza en iyihizmeti sunmak için Eğitim Koordinatörlüğü pozisyonunda çalışacak birtakım arkadaşı arıyoruz.


2024-2025 öğretim yılı içerisinde görevlendirilmek üzere EğitimKoordinatörü alınacaktır.- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Okul ÖncesiÖğretmenliği, Çocuk Gelişimi vb.- Anaokulu veya ilkokul düzeyinde en az 3 yıl yöneticilik deneyimi- Eğitim teknolojileri konusunda bilgi ve deneyim- İletişim becerileri güçlü, liderlik vasıfları olan- Çocuklarla çalışmayı seven, onların eğitim ve gelişimlerine katkıdabulunacak yenilikçi ve yaratıcı projeler üretebilen- Eğitim programları ve müfredatları konusunda bilgi sahibi- Ekip çalışmasına yatkın, organizasyon ve koordinasyon becerisi yüksek


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Eğitmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder