İŞ İLANI DETAYI

BRİTİSHTOWN DİL Okulu, Türkiye nin önde gelen eğitim kurumlarından biridir ve büyüyen ekibimize katılmak üzere Eğitim Danışmanı pozisyonu için yetenekli adaylar aramaktayız.İş Tanımı:- Öğrencilere ve velilere eğitim programları hakkında bilgi vermek ve danışmanlık sağlamak- Öğrencilerin hedeflerini ve ihtiyaçlarını belirlemek ve buna uygun eğitim planları oluşturmak- Eğitim programları hakkında bilgilendirme sunumları yapmak ve etkinlikler düzenlemek- Öğrencilerin akademik gelişimini takip etmek ve gerektiğinde destek sağlamak- Eğitim materyalleri ve kaynaklarını düzenlemek ve güncellemek- Eğitim programlarının kalitesini ve etkinliğini sürekli olarak değerlendirmek ve iyileştirmek


- Üniversite mezunu, tercihen eğitim veya ilgili bir alanda lisans derecesine sahip- Eğitim danışmanlığı veya satış deneyimi tercih sebebidir- İyi iletişim becerilerine sahip, insan ilişkilerinde başarılı- Öğrenci odaklı düşünebilen ve çözüm odaklı çalışabilen- Ekip çalışmasına yatkın ve takım ruhuna sahip- MS Office programlarına hakimBritishtown dil Okulu nda çalışmak, öğrencilerin hayatlarını değiştirmelerine yardımcı olma fırsatı sunar. Eğitim Danışmanı olarak, öğrencilerin kariyer hedeflerine ulaşmalarına destek olacak ve onlara rehberlik edeceksiniz.Başvurularınızı bekliyoruz!


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
Pozisyon : Danışman
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder