İŞ İLANI DETAYI

Çağın gerekliliklerinin farkında olarak  dijital süreçlere önem veren yenilikçi yapımız ve dinamik kadromuzla Bursa ve İzmir  illerinde toplam 8  şubesi bulunan Deniz Karacan ve İlk Amaç Eğitim Kurumları bünyesinde istihdam edilmek üzere;


Eğitim Fakülteleri,yada İktisadi İdari Bilimlerin Lisans Eğitimi veren bölümlerinden mezun, Satış-Pazarlama alanında sektör fark etmeksizin en az 2 yıl deneyimli,Tercihen eğitim sektöründe satış-pazarlama faaliyetlerinde bulunmuş,Öğrenci kayıt hedefleri için gerekli pazarlama faaliyetlerini sürdürecek,Telefon görüşmeleri, okul ziyaretleri gibi reklam çalışmalarında aktif olarak bulunacak,Şubesine verilen aylık kayıt cirosuna uygun portföy oluşturabilecek,Aktif olarak satış süreçlerinde bulunacak,velinin ihtiyaç analizi doğrultusunda uygun paketleri tanıtarak kayıt sürecine geçebilecek,Veli ya da müşteri ilişkileri bağlamında süreç yönetiminde bulunmuş olan Uzman Eğitim Danışmanı arayışımız mevcuttur.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kütahya
Pozisyon : Danışman
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder