İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Eğitim DanışmanıŞirket: KARTAL DÖRT İŞLEM - SULTANBEYLİ FEN BİLİMLERİKARAYEL EĞİTİM KURUMLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ olarak, eğitim sektöründe hizmet veren firmamızın bünyesinde görevlendirilmek üzere Eğitim Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.


- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,- Eğitim danışmanlığı alanında deneyim kazanmak isteyen,- İletişim yeteneği güçlü, insan ilişkilerinde başarılı,- Planlama ve organizasyon becerisi yüksek,- Analitik düşünme yeteneğine sahip,- Eğitim teknolojileri ve eğitim yönetimi konularında bilgi sahibi,- Eğitim programları ve eğitim materyalleri konusunda deneyimli,- Eğitim ihtiyaç analizleri yapabilme ve eğitimlerin etkinliğini ölçme konusunda deneyimli.İş Tanımı:- Eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi ve eğitim planlarının oluşturulması,- Eğitim programlarının ve materyallerinin hazırlanması,- Eğitimlerin uygulanması ve değerlendirilmesi,- Eğitimlerin etkinliğinin ölçülmesi ve raporlanması,- Eğitim süreçlerinin iyileştirilmesi için önerilerde bulunma.KARAYEL EĞİTİM KURUMLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ olarak, eğitim sektöründe kaliteli hizmet verme misyonumuz doğrultusunda, eğitim danışmanı pozisyonunda görev alacak, eğitim süreçlerimizi geliştirecek ve katkı sağlayacak bir ekip üyesi arıyoruz. Eğer bu niteliklere sahipseniz ve eğitim sektöründe kariyer yapmayı hedefliyorsanız, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Danışman
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Yarı Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!