İŞ İLANI DETAYI

EDİTÖR ARAPÇAHaber içeriğinin düzenlenmesi, kontrolden geçirilmesi, görsellerin hazırlanması ve yanlışların düzeltilmesini sağlar ve gerektiği yerde revize eder.İçerik oluşturma, düzenleme ve hataları düzeltme gibi işlemlerin yanı sıra, yeni içerikler üretir ve bunları hazır hale getirir.Haberlerin düzgün bir biçimde yazılmasını ve yayınlanmasını sağlar, hatalı veya eksik bilgilerin düzeltilmesini sağlar.Yazılı ve görsel materyallerin düzenlenmesini ve kontrol edilmesini sağlar, gerekli revizyonları yapar.


Çok iyi derecede Arapça bilen,Üniversitelerin İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü mezunu,Dilbilgisi ve Yazım kurallarına hakim,Televizyon haberciliğinde en az 3 yıl tecrübesi olan,Ülke ve dünya gündemini takip eden,Çalışma disiplini yüksek ve sorumluluk sahibi,Yeniliklere ve gelişimlere açık ve araştırmacı,Takım çalışmasına uyum sağlayabilen,Askerliğini yapmış veya muaf,28 – 40 yaş arası


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 28- -40 (25.04.1996 - 27.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 28- -40 (25.04.1996 - 27.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAPTANPAŞA MAH. PİYALEPAŞA BULV. NO:73 DAİRE:32 /ORTADOĞU PLAZA/KAT:16 ŞİŞLİ İSTANBUL / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri : İsim : MELTEM ARITÜRK Ünvan : İDARİ İŞLER MÜDÜRÜ Telefon : E-posta : meltem.a@rosprojects.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Medya
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
meltem.a@rosprojects.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!