İŞ İLANI DETAYI

Basın bültenlerini okumak ve önem arz eden toplantılara katılmak,Haber ajansı akışlarını anlık olarak okumak,Önemli haberleri ortaya çıkarmak için araştırma yapmak, veri toplamak, doğrulamak ve yorumlamak,Mahkeme duruşması, futbol maçı, meclis toplantıları gibi toplumun genelini ilgilendiren olayların gerçekleştiği mekanlarda bulunarak gelişmeleri takip etmek, Teknik ekipman kullanarak röportaj kaydı almak,Son dakika gelişmelerini takip etmek,Gelecekteki araştırmalarda kullanılmak üzere kaynak kişi ve kurumların irtibat bilgilerini kayıt altına almak,Haber akışını sürdürmek için birçok toplumsal ve mesleki grupla iletişim halinde olmak,Foto muhabiri, editör ve diğer meslek profesyonelleriyle işbirliği içerisinde çalışmak,Mesleğin ahlaki kurallarına uymakB sınıfı ehliyetli, ingilizce bilen eleman aranmaktadır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeKarmaşık meseleleri hızlı bir şekilde kavrayabilme ve bunları basit, özlü bir dille açıklayabilmek,İyi bir gözlem ve analiz yapma kabiliyeti sergilemek,Mükemmel sözlü ve yazılı iletişim becerisine sahip olmak,Yoğun stres altında çalışabilmek,Değişken saat dilimleri içerisinde uzun süreler çalışabilmek,Son teslim tarihlerine riayet etmek“ İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.”


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- -38 (7.06.1999 - 8.05.1986 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -38 (7.06.1999 - 8.05.1986 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ALTINOVA MAH. İSTANBUL CAD. NO 428 KAT 10 DAİRE 39 OSMANGAZİ BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : NİLÜFER , OSMANGAZİ , YILDIRIM İrtibat Bilgileri : İsim : Ebru Yiğit Ünvan : Telefon : 905064214242 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemek Ücreti Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Nilüfer
Pozisyon : Medya
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905064214242

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Medya iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg NİLÜFER veya Edmeg Bursa Medya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder