İŞ İLANI DETAYI

7M HASTANESİ'nde istihdam edilmek üzere en az iki yıl DENEYİM sahibi EBE aranmaktadırBaşvuru yapmak isteyen adayların ilan metninin altında bulunan ''BAŞVUR'' butonuna tıkladıktan sonra 0 505 506 48 14 telefon numarası Ayşegül KAYAHAN'dan randevu alarak görüşmeye gidilmesi gerekmektedir.


İş TecrübesiEn az yıl deneyim sahibi olmak.Lise ebe mezuniyeti olanlar başvuru yapabilir. Ebe yardımcılığı mezunları ilana uygun değildir.Ebelik mesleğinden emekli olmuş kişiler başvuru yapabilir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAVAKLI MAHALLESİ SAMSUN CADDE NO:5 AKÇAABAT TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : TRABZON İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Ayşegül KAYAHAN Ünvan : Telefon : 905055064814 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
Pozisyon : Sağlık ve Tıp
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905055064814

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder