İŞ İLANI DETAYI

İş Açıklaması Websitesi, E-Ticaret platformları veya WhatsApp üzerinden gelen talepleri karşılamak ve yönlendirmek, Müşteri memnuniyet süreçlerini yakından takip etmek, Mikro programı üzerinden sipariş süreçlerini takip etmek ve stok durumunu kontrol etmek, Satış performans analizi ve raporlaması yapmak.


İletişim Ve İfade YeteneğiAnalitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışmasıİstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Üniversitelerin lisans ya da önlisans programlarından mezun, E-Ticaret, proje yönetimi, pazarlama vb. konularında 1 yıl deneyime sahip, Sistematik çalışma alışkanlığına sahip ve iş süreçlerini takip edebilme yeteneği kuvvetli, E-Ticaret sektöreündeki yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip eden, Raporlama ve sunum becerisi yüksek, Takım çalışmasına yatkın, iletişim becerileri güçlü ve analitik düşünebilen, Planlama ve organizasyon yeteneği yüksek, dinamik ve sonuç odaklı hareket edebilen, İstanbul Tuzla, Pendik, Sultanbeyli, Sancaktepe veya Gebze, Darıca, Çayırova’da ikamet eden veya edebilecek olan aday arayışımız mevcuttur.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Pozisyon : E-Ticaret
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

E-Ticaret iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Gebze veya Edmeg Kocaeli E-Ticaret gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder