İŞ İLANI DETAYI

Ender Otomobil motorlu taşıtlar firmamızın E-Ticaret departmanında görev alacak,Pazaryerlerinde markaya ait ürünlerin yönetimi ve sayfa yönetimini gerçekleştirmek,ERP entegrasyonu hakkında bilgi sahibi olmak ve bu sorunları ilgili entegrasyon firması ile çözümlendirebilecek,Pazaryerlerine ürün yükleme, satış ile ilgili fiyat güncellemelerinin takibini yapabilecek,Pazaryerlerinde kampanya ve reklam yönetimlerini yürütebilecek,Pazaryerlerinde satıcı paneli ekranlarının yönetimini yapabilecek,Siparişlerin kargo sürecini yönetebilecek,Satış hızına göre gerekli ürünlerde aksiyon alabilecek,Satışlar ile ilgili stok takibi ve haftalık-aylık raporlamaları takip edebilecek,'E-Ticaret Personeli ' aramaktadır.BARIŞ KUŞKU / 0549-721-62-87 ŞİRKET SABİT TEL / 0262-335-07-50endermotogaraj@gmail.comAdres: İzmit sanayi sitesi 307 blok no:29 İzmit / Kocaeli


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeE-ticaret ve entegrasyon sistemleri hakkında donanımlı ve öğrenmeye açık,E-ticaret sektöründe deneyimi bulunan,MS Office programlarına hakim,Raporlama ve analiz yeteneği olan,İş takibi ve çözüm odaklı olan,Entegra ve benzeri entegrasyon programlar konusunda bilgisi olan,Gelişime açık ve takım çalışmasına yatkın,E-Ticaret Elemanı arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 21- -34 (24.07.2003 - 26.06.1990 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 24- -34 (24.07.2000 - 26.06.1990 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SANAYİ MAH. İZMİT SAN. SİT. 13.CAD. 307 BLOK NO:29 İZMİT KOCAELİ KOCAELİ MERKEZ KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GÖLCÜK , KOCAELİ MERKEZ , DERİNCE , İZMİT , KARTEPE , BAŞİSKELE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : BARIŞ KUŞKU Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 905497216287 E-posta : ender.otomotiv@hotmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gölcük
Pozisyon : E-Ticaret
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905497216287
ender.otomotiv@hotmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

E-Ticaret iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg GÖLCÜK veya Edmeg Kocaeli E-Ticaret gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder