İŞ İLANI DETAYI

Gaziantep te bulunan ofisimizde çalışmak üzere şehir dışı kabul edilmemektedir internet sitemizin Reklam Planlama bölümünü yönetebilecek,görseller hazırlayabilecek sosyal medya hesaplarımızı takip edip gönderiler paylaşacak ekip arkadaşı arıyoruz.


Nitelikler:Analitik düşünebilme yeteneği.Bilgisayar kullanımında yetkinlik.İkna kabiliyeti ve pazarlama becerisi.İletişim ve ifade yeteneği.Yeterli mesleki-teknik bilgi ve tecrübe.Tercihen erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az 3 yıl tecilli.Canva gibi sitelerde görsel oluşturma ve düzenleme becerisi.MC Office programlarına ve sosyal medya yönetimine hakimiyet.Marka bilinirliğini arttırma konusunda deneyim.Girişken ve ikna kabiliyeti yüksek.Güler yüzlü, iletişimi kuvvetli ve prezantabl.Şirketi en iyi şekilde temsil edebilme.Sorumluluklar:Talep ve beklentileri analiz ederek müşteriler üzerinde kalıcı ve memnuniyet yaratan çözümler sunma.Aldığı hedefler doğrultusunda gerekli aktiviteleri yerine getirme ve raporlama.Şirketin dijital ortamdaki hamlelerini organize etme ve kurumsal anlaşmalar sağlama.Mevcut müşteri portföyünü ilgiyle ve planlı yönetme.Stratejik düşünme kabiliyeti ile muhtemel problemlere önceden önlem alma.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Gaziantep
İlçe : Şehitkamil
Pozisyon : E-Ticaret
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

E-Ticaret iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Gaziantep ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Gaziantep, Edmeg Şehitkamil veya Edmeg Gaziantep E-Ticaret gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Gaziantep ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder