İŞ İLANI DETAYI

Gaziantep'te bulunan ofisimizde çalışmak üzere şehir dışı kabul edilmemektedir internet sitemizin Reklam Planlama bölümünü yönetebilecek,görseller hazırlayabilecek sosyal medya hesaplarımızı takip edip gönderiler paylaşacak ekip arkadaşı arıyoruz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeErkek adaylar için tercihen askerliğini yapmış veya en az 3 yıl tecilli,Canva vb. sitelerle görsel oluşturabilecek, düzenleyebilecek,Talep ve beklentileri analiz ederek müşteriler üzerinde kalıcı ve memnuniyet yaratan çözümler sunabilen,MC Office programlarına ve sosyal medyaya yönetimine hakim,Marka bilinirliğini arttırma konusunda deneyim sahibi,Girişken ve ikna kabiliyeti yüksek. · Güler yüzlü, iletişimi kuvvetli, prezantabl. · Çalıştığı kurumu en iyi şekilde temsil edebilecek,Aldığı hedefler doğrultusunda gerekli aktivitelerin yerine getirilmesi ve raporlanması,Şirketin dijital ortamdaki hamlelerini organize edebilecek ve kurumsal anlaşmalar sağlayabilecek,Mevcut müşteri portföyünün ilgiyle ve planlı yönetecek,Stratejik düşünme kabiliyeti ile muhtemel problemlere, henüz ortaya çıkmadan önce önlem alabilecek çalışma arkadaşı arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -35 (16.06.2004 - 20.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -35 (16.06.2004 - 20.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MÜCAHİTLER MAHALLESİ M. KARAGÜLLE İŞ HANI KAT/2 NO:38 GAZİANTEP / ŞEHİTKÂMİL ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ŞAHİNBEY , ŞEHİTKAMİL , GAZİANTEP/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Furkan Demirci Ünvan : Telefon : E-posta : info@itemci.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemekhane Desteği En Az Ücret : 26000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 26000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Gaziantep
İlçe : Şahinbey
Pozisyon : E-Ticaret
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
info@itemci.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

E-Ticaret iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Gaziantep ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Gaziantep, Edmeg ŞAHİNBEY veya Edmeg Gaziantep E-Ticaret gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Gaziantep ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder