İŞ İLANI DETAYI

Şirket hedefleri ve piyasa şartları doğrultusunda ürünlerin belirlenen satış hedeflerini başarmaya yönelik operasyonu yönetmek.Ürün sınıflandırma, fiyatlandırma ve marj çalışmalarını gerçekleştirmek.Ürün ve kategori bazında stok yönetimi ve raporlamaları gerçekleştirmek.Müşteri ürün yorumlarını ve geri bildirimlerini raporlayıp ürün gelişimine katkıda bulunmak.Online - Offline depolar arası transfer süreçlerini gerçekleştirip, takip etmekSatış hızına göre ürün bazında alınacak aksiyonları belirlemek.Müşteri siparişlerinin tedarik ve stok durumunu sistem üzerinden takip ederek, satış sonrası müşteri memnuniyetini sağlamak.E-Ticaret sitesi süreçleri Trendyol, Hepsiburada vb. , Web tasarımı ve ara yüz tasarımı konularında destek olmak.


Trendleri, yurtiçi ve yurtdışı sektörel gelişmeleri takip eden, Microsoft Office programlarını aktif kullanabilen, Gelişime açık, proaktif, analitik yönü kuvvetli,İletişimi kuvvetli, takım çalışmasına yatkın,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, E-ticaret Satış Temsilcisi pozisyonunda arayışımız bulunmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 22- -30 (18.09.2002 - 26.08.1994 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 22- -35 (18.09.2002 - 26.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SEYRANTEPE SANAYİ MAHALLESİ ELAZIĞ BULVARI ÇEYSA TWINN TOWER B BLOK K4 D21 YENİŞEHİR KAYAPINAR DİYARBAKIR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : DİYARBAKIR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Ayşe GÖBEKLİOĞLU Ünvan : Yönetici Telefon : 905320158835 E-posta : akkale.bilisim@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Diyarbakır
İlçe : Kayapınar
Pozisyon : E-Ticaret
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905320158835
akkale.bilisim@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

E-Ticaret iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Diyarbakır ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Diyarbakır, Edmeg Kayapınar veya Edmeg Diyarbakır E-Ticaret gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Diyarbakır ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder