İŞ İLANI DETAYI

Online Satış Sorumlusu :Dijital pazarlama ve e-ticaret konusunda deneyimli ve bilgi sahibi olmak.Daha önce ekiple birlikte çalışmış ve ekip yönetme tecrübesi edinmiş olmak.Online satışı yapılan ürünlerin, stok takibini ve güncellemelerini yapabilmek.Tercihen Nebim V3 Nebim V3 Pos kullanabilen Online satışları artırabilmek için çeşitli kampanyalar, iş birlikleri, reklam ve tanım çalışmalarını planlayabilmek ve organizasyonlarını gerçekleştirmek.Online satışa sunulan ürünler ile ilgili sipariş oluşturma aşamalarında, müşterilerden gelen soruların yanıtlanmasını sağlamak.Online satışı gerçekleşen ürünlerin depo çıkışlarının ve kargo süreçlerinin kontrolünü gerçekleştirmek.Satış sonrası müşterilerden gelen bildirimleri değerlendirmek.Online mecralarında müşteri davranışlarını analiz etmek ve satış stratejilerini buna göre belirlemek.Online satış verileri ile ilgili raporlama ve sunum yapabilmek.Satışı gerçekleşen ürünlerin, değişim ya da iade süreçlerinin takibini yapmak.İnsan ilişkilerinde başarılı olmak, ekip arkadaşları ve müşteriler ile etkili iletişim kurabilmek.Online gerçekleştirilen ürün satışlarının, kalite kontrol ve paketleme gibi tüm aşamalarında etkin şekilde rol alabilmek


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çanakkale
İlçe : Çanakkale Merkez
Pozisyon : E-Ticaret
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

E-Ticaret iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Çanakkale ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Çanakkale, Edmeg Çanakkale Merkez veya Edmeg Çanakkale E-Ticaret gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Çanakkale ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder