İŞ İLANI DETAYI

Bebek/Çocuk Tekstil ürünleri E Ticaret Departmanı BölümüneE-ticaret sektörü ve internet teknolojileri konularında tecrübeliPhotoshop konusunda bilgi sahibiTercihen pazar yerleri Marketplace ile çalışma tecrübesine sahipİnternetten alışveriş dünyasının yeniliklerini ve trendlerini takip edenMs Office programlarına ve excel bilgisine hakim,Web görsel ve içeriklerinin doğru bir şekilde yayınlanmasını organize edebilecekİnternet sitesindeki ürünlerin stok ve satış durumunu kontrol edip,takibini yapabilecekE-ticaret sitelerindeki yenilikleri takip edip,şirket amaç ve ilkeleri doğrultusunda yeni fikirler üretecekE-Ticaret operasyonlarının takibi:stok takibi,ürün özellikleri ve fiyat kontrolü,lojistik süreçlerin takibi yapabilecek 18-35 yaş arası Bayan Ekip Arkadaşı ArıyoruzEn az lise mezunu yıldırım-kestel-gürsu-osmangazi ilçelerinde oturanlar tercih sebebidir.


.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 18- -38 (29.05.2006 - 30.04.1986 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DUAÇINARI MH. VİŞNE CD. NO:72/A-B YILDIRIM BURSA YILDIRIM BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : OSMANGAZİ , YILDIRIM , GÜRSU , KESTEL , BURSA/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : kenan gülşen Ünvan : İşyeri sahibi Telefon : 905436386987 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Osmangazi
Pozisyon : E-Ticaret
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905436386987

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg OSMANGAZİ gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder