İŞ İLANI DETAYI

E-ticaret sitesindeki ve pazaryerlerindeki ürünlerin yönetimini yapıp sipariş takibinden sevkiyata kadar olan sürece sorunsuz yerine getitilmesi.


E-ticaret sitesi yönetimi konusunda minimum 2 yıl deneyimli, Pazaryerleri Hepsiburada, N11, Trendyol, Amazon vb. ile ERP entegrasyon, satış ve operasyon süreçlerini yönetebilecek,E-ticaret sitesindeki ve pazaryerlerindeki ürünlerin yönetimini yapıp sipariş takibinden sevkiyata kadar olan sürece sorunsuz getirebilecek,Arama Motoru Optimizasyonu, Google Ads ve Sosyal Medya, reklam yönetim platformlarına hakim,İyi derecede Microsoft Office programları bilgisine sahip,E-ticaret sitesinin ve pazaryerlerinin analiz süreçlerini ve raporlarını planlayıp takip edebilecek,Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun,Batıkent/Çakırlar bölgesine ulaşım sorunu olmayan,çalışma arkadaşı aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Turgut Özal Mah. Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Bulvarı Bent Sitesi no:124 1/D Batıkent YENİMAHALLE ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YENİMAHALLE İrtibat Bilgileri : İsim : osman Ünvan : gündoğuş Telefon : 905332140841 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Yenimahalle
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905332140841

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder