İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: E-Ticaret UzmanıŞirket: Göçtur Turizm Yatırım ve Ticaret A.Ş.Göçtur Turizm Yatırım ve Ticaret A.ŞOlarak, dinamik ve yenilikçi ekibimize katılmak üzere E-Ticaret Uzmanı arıyoruzGörevler:- E-ticaret sitelerimizin yönetilmesi ve geliştirilmesi- Online satış stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması- E-ticaret sitelerimizin kullanıcı deneyimini artırmaya yönelik çalışmalar yapılması- E-ticaret sitelerimizin SEO çalışmalarının yönetilmesi-Sosyal medya hesapları için çekim organizasyonu ve yönetimini yapması-Sosyal platformlardan gelen soru ve yorumların ilgili departmanlara yönlendirilerek çözümün takibini sağlaması-Firmamızın kampanyaları için gerekli kurguyu oluşturmak ve takibini yapması


- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun- E-ticaret alanında en az 2 yıl deneyimli- SEO, SEM, Google Analytics ve Adwords konularında bilgili-Google Ads ve Facebook - Meta Business iş ve reklam modelleri hakkında bilgi sahibi -Online satış sitelerinin yönetimini sağlayabilen-Tercihen grafik tasarım programlarını orta düzeyde kullanabilen Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Premier- E-ticaret altyapıları ve pazar yerleri hakkında bilgi sahibi- Analitik düşünme yeteneğine sahip- Takım çalışmasına yatkın- İletişim becerileri güçlüGöçtur Turizm Yatırım ve Ticaret A.Ş. olarak, sizlere dinamik bir çalışma ortamı, kariyer gelişim fırsatları ve rekabetçi bir maaş paketi sunuyoruz. Eğer bu pozisyon sizin kariyer hedeflerinize uygunsa ve e-ticaret alanında kendinizi geliştirmek istiyorsanız, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
Pozisyon : E-Ticaret
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder