İŞ İLANI DETAYI

Tabela ünvanı Maydonoz Döner Kepenek şubesi olan firmada çalıştırılmak üzere askerlik vazifesini yapmış veya muaf, sektörde tecrubeli usta ve kalfa alinacaktir.Müracaat İçin;1-İnternet sitemizden başvuru yaparak, firma ile iletişime geçilerek randevu alınabilir,2- Kurumumuza Bizzat gelerek İş ve Meslek Danışmanınızdan alacağınız gönderme formu ile görüşmeye gidebilirsiniz.


İş TecrübesiDöner kesme ve dürüm sarma işinde tecrubeli olması gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 21- -40 (14.05.2003 - 16.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SULARBAŞI MAH. KEPENEK CAD. BARIŞ APT. ALTI NO:16/A (MAYDONOZ DÖNER) SİVAS MERKEZ SİVAS / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİVAS MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : YASİN ÇIRÇIR Ünvan : Telefon : 905418184676 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sivas
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905418184676

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Sivas İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder